HP/Lenovo Refurbished

Wij verkopen zowel nieuwe als refurbished HP en Lenovo producten. 

Door onze ervaring hebben wij ons toegespitst op de producten van HP en Lenovo. De producten van HP/Lenovo die wij leveren zijn de series uit het hogere segment van HP/Lenovo. Waarom deze producten? 

Als we kijken naar laptops bijvoorbeeld van HP/Lenovo zijn dit in tegenstelling tot Asus/Acer/Dell producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze HP/Lenovo producten worden meer gebouwd op duurzaamheid, samenhang van onderdelen en worden vaak ook geleverd met een garantie die vele malen beter is. 

In tegenstelling tot onze concurenten leveren wij op REFURBISHED HP/Lenovo devices 2 jaar volledige garantie. Waarom 2 jaar? Wij verkopen alleen APPROVED SELECTION, dit betekend dat u een computer/laptop koopt waar geen gebruikersporen op zijn te zien. In tegenstelling tot andere verkopers kunt u bij ons GEEN keuze maken uit CONDITIE Laptop, bij ons zien alle laptops er als nieuw uit!! Ook worden onze computers/laptops voorzien van alle nodige updates en software zoals: Chrome en Adobe Reader, U krijgt dus een product waar u niets meer aan hoeft te doen, dit is nou juist het verschil met onze concurenten waarbij u nog van alles zelf mag afconfigureren en installeren!

Voor product informatie en prijzen kunt u het beste met ons contact opnemen zodat we kunnen kijken wat u graag zou willen, wat heeft u nodig, wat zijn de eisen! Wij maken dan een mooie offerte voor U!

 
 
 
 


Mob: +31 642445405

A.http://www.csommen.nl
A.info@csommen.nlFeatured Products

APK voor uw computer/laptop
25,- Euro