HP Refurbished

Wij verkopen zowel nieuwe als refurbished HP producten. 

Door onze ervaring hebben wij ons toegespitst op de producten van HP en Apple. De producten van HP die wij leveren zijn de series uit het hogere segment van HP. Waarom deze producten? 

Als we kijken naar laptops bijvoorbeeld van HP zijn dit in tegenstelling tot Asus/Acer producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze HP producten worden meer gebouwd op duurzaamheid, samenhang van onderdelen en worden vaak ook geleverd met een garantie die vele malen beter is. 

In tegenstelling tot onze concurenten leveren wij op REFURBISHED HP devices een jaar volledige garantie. Waarom een jaar? Wij verkopen alleen APPROVED SELECTION, dit betekend dat u een computer/laptop koopt waar geen gebruikersporen op zijn te zien. Ook worden onze computers/laptops voorzien van alle nodige updates en software zoals: Essentials Security, Adobe Reader, Adobe Flash Player, Silverlight en alle noodzakelijke updates. U krijgt dus een product waar u niets meer aan hoeft te doen, dit is nou juist het verschil met onze concurenten waarbij u nog van alles zelf mag afconfigureren en installeren!

Voor product informatie en prijzen kunt u het beste met ons contact opnemen zodat we kunnen kijken wat u graag zou willen, wat heeft u nodig, wat zijn de eisen! Wij maken dan een mooie offerte voor U!


Tel: +31 529467707
Mob: +31 612049562

A.http://www.csommen.nl
A.info@csommen.nlFeatured Products

Nieuwe installatie Windows 10 Pro inclusief: Office 2010 Pro, Adobe Reader, Adobe Flash, Silverlight, Essentials Security en data overzetten
€35,- Euro


Opschonen Computer €20,- Euro